logo2018

Koala

De eerste ½ oz zilveren Koala werd geslagen in 2008 door de Perth Mint, alle zilveren ½ oz Koala's hebben een nominale waarde van 50 cent, Deze munten worden beschouwd als wettig betaalmiddel, maar hun intrinsieke waarde hoger zal zijn dan die van hun nominale waarde. De Koala zilveren munten hebben een zuiverheid van 0.999, met een gewicht van 15,57 gram. De munt toont in het algemeen een Koala op de keerzijde en heeft elk jaar een nieuw ontwerp, op de voorzijde staat de beeltenis van Koningin Elizabeth II.

De eerste 1 oz zilveren Koala werd geslagen in 2007 door de Perth Mint, alle zilveren 1 oz Koala's hebben een nominale waarde van 1 Dollar, Deze munten worden beschouwd als wettig betaalmiddel, maar hun intrinsieke waarde hoger zal zijn dan die van hun nominale waarde. De Koala zilveren munten hebben een zuiverheid van 0.999, met een gewicht van 31,10 gram. De munt toont in het algemeen een Koala op de keerzijde en heeft elk jaar een nieuw ontwerp, op de voorzijde staat de beeltenis van Koningin Elizabeth II.

De eerste 10 oz zilveren Koala werd geslagen in 2008 door de Perth Mint, alle zilveren 10 oz Koala's hebben een nominale waarde van 10 Dollar, Deze munten worden beschouwd als wettig betaalmiddel, maar hun intrinsieke waarde hoger zal zijn dan die van hun nominale waarde. De Koala zilveren munten hebben een zuiverheid van 0.999, met een gewicht van 311 gram. De munt toont in het algemeen een Koala op de keerzijde en heeft elk jaar een nieuw ontwerp, op de voorzijde staat de beeltenis van Koningin Elizabeth II.

De eerste 1 kilo zilveren Koala werd geslagen in 2008 door de Perth Mint, alle zilveren 1 kilo Koala's hebben een nominale waarde van 30 Dollar, Deze munten worden beschouwd als wettig betaalmiddel, maar hun intrinsieke waarde hoger zal zijn dan die van hun nominale waarde. De Koala zilveren munten hebben een zuiverheid van 0.999, met een gewicht van 1000 gram. De munt toont in het algemeen een Koala op de keerzijde en heeft elk jaar een nieuw ontwerp, op de voorzijde staat de beeltenis van Koningin Elizabeth II.

Webshop euromuntgoes.eu
JS Webdesign

Euromunt Goes

Postbus 25 
4357 ZG Domburg 
Nederland

Tel: 06-53726857

Inkoop en verkoop van munten,
bankbiljetten en edelmetalen,
goud en zilver

twitter30 facebook30